در این مراسم محمدنبی شهیکی، معاون وزیر علوم، مهندس منصور بیجار، استاندار سیستانوبلوچستان و شماری از مسئولان و مدیران استانی و شهرستانی و همچنین جمعی از نخبگان و فرهنگیان استان نیز حضور داشتند.
نماز جنازه بر پیکر دکتر حبیبالله سالارزهی رحمهالله، به امامت شیخالاسلام مولانا عبدالحمید اقامه شد.
مولانا عبدالحمید در این مراسم و پیش از اقامهٔ نماز جنازه، طی سخنانی کوتاه به بیان صفات و ویژگیهای مرحوم دکتر سالارزهی پرداختند. مولانا عبدالحمید، دکتر سالارزهی را «انسانی دیندار» و «از نخبگان کشور و شخصیتهای برجستهٔ علمی» توصیف کردند.
ایشان درگذشت دکتر حبیبالله سالارزهی را ضایعهای بزرگ برای جامعهٔ علمی و دانشگاهی دانستند و این مصیبت را به عموم مردم استان، جامعهٔ دانشگاهی استان و کشور و بهویژه به فرزندان و خانواده مرحوم دکتر سالارزهی رحمهالله تسلیت گفتند.
امامجمعه زاهدان همچنین با اشاره به شبهاتی در خصوص وفات دکتر سالارزهی، شایعه «خودکشی» را برای عموم مردم «غیرقابل باور» دانستند و از شورای تامین استان خواستند این موضوع را «بیطرفانه» و «شفاف» بررسی کرده و مردم را در جریان «واقعیت ماجرا» قرار دهد.
- منبع خبر : سنی آنلاین
