شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید امروز (۲۱ شهریور ۱۳۹۹) در فرازی از سخنان‌شان در مراسم نماز جمعه زاهدان، با اشاره به اهانت مجدد نشریۀ فرانسوی “شارلی ابدو” به ساحت مقدس پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم، ضمن محکوم کردن این اهانت، چنین اقداماتی را سبب «تقویت افراط‌گرایی و تروریسم» در جهان دانستند. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، […]

شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید امروز (۲۱ شهریور ۱۳۹۹) در فرازی از سخنان‌شان در مراسم نماز جمعه زاهدان، با اشاره به اهانت مجدد نشریۀ فرانسوی “شارلی ابدو” به ساحت مقدس پیامبر اکرم صلی‌الله‌علیه‌وسلم، ضمن محکوم کردن این اهانت، چنین اقداماتی را سبب «تقویت افراط‌گرایی و تروریسم» در جهان دانستند.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر امام‌جمعه اهل‌سنت زاهدان، شیخ‌الاسلام مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: اهانت و جسارت بزرگ یک نشریۀ فرانسوی به رحمةللعالمین و سرور ما و سرور تمام جهانیان حضرت محمد صلی‌الله‌علیه‌وسلم را به شدت محکوم می‌کنیم.
امام‌جمعه زاهدان اظهار داشتند: هیچکدام از تمدن‌ها و قوانین جهان به بشر “آزادی مطلق” نداده‌اند که افراد به بهانۀ «آزادی» به دیگران فحش بدهند و اهانت کنند. آزادی واقعی و اصلی آن است که به بشریت اهانت صورت نگیرد.
ایشان تاکید کردند: آزادی‌ای که در آن احساسات بیش از یک‌‌ونیم‌ میلیارد مسلمانان و سایر انسان‌های آزادۀ جهان جریحه‌دار شود آزادی نیست و چنین آزادی‌ای هم محکوم است.
مولانا عبدالحمید خاطرنشان کردند: همان‌طور که مسلمانان اجازه ندارند به مقدسات هیچ‌یک از ادیان سماوی و غیرسماوی اهانت کنند و قرآن مجید نیز مسلمانان را حتی از اهانت به بت‌ها و معبودان باطل برحذر داشته است، نباید به دیگران هم اجازه داده شود به قرآن عظیم‌الشأن، پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وسلم و سایر مقدسات مسلمانان اهانت کنند.
ایشان تصریح کردند: وقتی مسلمانان چنین دیدگاه و روشی دارند، چرا در کشورهای غربی و اروپایی اجازه می‌دهند به مقدسات مسلمانان توهین بشود؟!
امام‌جمعه زاهدان «تقویت افراط‌گرایی و تروریسم» را از نتایج اهانت به مقدسات ادیان و مذاهب عنوان کردند و گفتند: کسانی که به مقدسات ادیان اهانت می‌کنند در واقع حامی تروریسم هستند و سبب تقویت افراط‌گرایی و تروریسم در جهان می‌شوند. افرادی از مسلمانان ممکن است در مقابل چنین اهانت‌هایی کنترل خودشان را از دست بدهند و به جایی حمله کنند، و سپس بعضی‌ها بگویند که مسلمانان «تروریست» هستند، درحالی‌که خودِ اهانت‌کنندگان مسبب این کار به‌شمار می‌روند.
ایشان تاکید کردند: اهانت به مقدسات به‌نوعی تروریست‌پروری و برخلاف امنیت جهان و امنیت کشورهایی است که این اهانت‌ها در آن کشورها صورت می‌گیرند.

مولانا عبدالحمید در بخش پایانی سخنان‌شان ضمن ابراز نگرانی از «تشدید مجدد کرونا در بعضی نقاط کشور»، با بیان اینکه «بیماری کرونا به کارهای دینی و دنیوی انسان ضربه می‌زند»، عموم مردم را به «رعایت توصیه‌های بهداشتی»، «استفاده از ماسک» و «شستن دست‌ها» توصیه و تاکید کردند.